Uvjeti i odredbe

Uvođenje politike privatnosti
Ova politika privatnosti (“Politika privatnosti”) objašnjava kako prikupljamo i obrađujemo podatke od članova i korisnika web-mjesta, softverskih aplikacija i drugih online usluga koje nudimo. Discount.hr proizvodi uključuju, ali nisu ograničeni na, proširenje Discount.hr za web preglednike (“Proširenje”) i web stranicu koja se nalazi na www.discount.hr (“Site”).

Ako nam iz bilo kojeg razloga ikada zatrebaju dodatni osobni podaci, reći ćemo vam i zatražiti vaše dopuštenje. Također, u mjeri u kojoj Discount.hr ima veze na druge web stranice (kao što su trgovci na malo), imajte na umu da ih mi ne posjedujemo, ne upravljamo niti kontroliramo te da oni imaju vlastita pravila kontrole privatnosti koje biste trebali pregledati.

Koje podatke prikupljamo i zašto
Kako bismo pružili naše proizvode, Discount.hr prikuplja podatke koje nam distribuirate izravno kada koristite našu web stranicu, proširenje ili mobilnu aplikaciju. Iako nije potrebno, možete odabrati pružanje e-pošte za postavljanje vašeg računa, pregled prilagođenog feeda preporuka i još mnogo toga. Također možete postaviti svoj profil sa svojim imenom i drugim podacima za personaliziranije iskustvo.

Discount.hr također prikuplja tehničke podatke o vašem uređaju i korištenju Discount.hr kako bi osigurao da naši proizvodi rade ispravno. Podaci koje prikupljamo imaju za cilj pružiti članovima Discount.hr bolji način za online kupnju i pomoći nam da razvijemo, poboljšamo i plasiramo naše usluge.

Discount.hr ne prikuplja podatke o kreditnim karticama korisnika, njihovim pinovima, podacima za prijavu sa drugih stranica osim onih koje je korisnik svjesno unio na stranicu discount.hr.

Podaci o računu i profilu

Kada postanete Discount.hr član, dijelite ograničenu količinu informacija tijekom procesa registracije, uključujući svoje neobavezno ime, adresu e-pošte, lozinku člana i druge podatke o registraciji za personalizaciju vašeg profila.

Ako odlučite povezati profil na društvenim mrežama (kao što je Facebook) sa svojom prijavom, Discount.hr će pohraniti ove podatke u svrhu provjere autentičnosti. Povezivanje vašeg profila na društvenim mrežama daje Discount.hr pristup vašem profilu, ali samo onako kako to dopuštaju postavke dopuštenja, odredbe i uvjeti te platforme i ova pravila o privatnosti.

NEĆEMO pratiti nijednu od vaših aktivnosti druženja i ne možemo ništa objaviti u vaše ime.

Ako se odlučite prijaviti na Google, imat ćete opciju uvoza svojih kontakata kako biste svoje prijatelje mogli usmjeriti na Discount.hr. Adrese preporuke su skrivene, tako da ih nikada ne možemo vidjeti ili pohraniti, niti možemo kontaktirati bilo koga bez vašeg dopuštenja.

Dok nastavite koristiti Discount.hr proizvode, također možete dati informacije kada:

– spremite artikle za praćenje pada cijena
– podijelite kupone, promotivne kodove i ponude koje ste pronašli
– pošaljite svoje prijatelje iz svojih kontakata na Discount.hr
– Kliknite “Prati” u trgovinama koje vam se sviđaju
– Tehničke informacije.

Discount.hr automatski prikuplja podatke kako bi osigurao da naši proizvodi ispravno rade na različitim uređajima i preglednicima.

To uključuje podatke kao što su:

– vrstu uređaja koji koristite
– Jedinstveni ID uređaja (gdje je dostupan)
– operacijski sustav
– vrsta preglednika
– IP adresa

Ovi podaci nam omogućuju da osiguramo da Discount.hr proizvodi rade ispravno, da poboljšamo vaše iskustvo te da otkrijemo i spriječimo prijevaru. Također, kako bismo nam pomogli u koordinaciji naših komunikacijskih i marketinških kampanja te razumjeli kako naši korisnici stupaju u interakciju s našim proizvodima, koristimo uobičajene digitalne alate koji nam omogućuju da vidimo jeste li otvorili e-poruku koju smo poslali, posjetili ste vezu u te e-poruke ili, općenito, stupili u interakciju s Discount.hr kao rezultat naših marketinških napora.

Discount.hr ne prati vašu povijest tražilice, e-poštu ili pregledavanje na bilo kojoj stranici koja nije maloprodajna stranica (mjesto na kojem možete kupiti i obaviti kupnju). Kada ste na unaprijed odobrenoj maloprodajnoj stranici kako biste uštedjeli novac, Discount.hr će prikupiti informacije o toj web-lokaciji koje nam omogućuju da znamo koje kupone i promocije možemo pronaći za vas. Također možemo prikupljati informacije o cijenama i dostupnosti artikala , koje možemo podijeliti s ostatkom Discount.hr zajednice.

Podaci o kupnji i upotrebi

Na maloprodajnim stranicama Discount.hr prikuplja naziv trgovca, preglede